تماس با دفتر وکالت :
021-77476970
ایمیل:
info@farazlawyers.com
آدرس دفتر :
طلاق از طرف زن یکی از بحث برانگیزترین موضوعاتی است که برخی از افراد متاسفانه درگیر آن هستند. بر اساس قوانین شرعی که در ایران وجود دارد طلاق از سوی زوجه و انجام این درخواست از سوی او کمی سخت و دشوار است؛ اما بهتر است بدانید طلاق از طرف زن غیر ممکن نیست و تنها باید روشهای آن را بشناسید. برای اینکه یک زن بتواند اقدام به طلاق کند باید شرایطی وجود داشته باشد و مراحلی طی شود. البته روشهای مختلفی را هم می توان برای طلاق زن در نظر گرفت و لازم است با هر کدام از این شیوه ها آشنا شد؛ زیرا در این مسیر چالش هایی پیش رو است و برای اینکه در سریع ترین زمان ممکن پشت سر گذاشته شود نیاز به کسب اطلاعات است. در این مقاله از سری مقالات گروه وکلای فراز سعی داریم در خصوص طلاق از طرف زن بیشتر صحبت کنیم پس تا پایان این مطلب همراه ما باشید.
شرایطی وجود دارد که بر اساس آن ها زوجه می تواند برای طلاق اقدام کند. البته در صورتی که زوجه حق طلاق داشته باشد شاید بتوان گفت کارش چندان سخت نیست و میتواند این مسیر را زودتر سپری کند. شرایط ۱۲ گانه ای برای طلاق از طرف زن در نظر گرفته شده است و زن می تواند با کمک وکیل طلاق خیلی سریع و بدون نیاز به حضور در دادگاه برای طلاق اقدام کند. این شروط دوازده گانه که در عقدنامه هم ذکر شده است موارد زیر خواهند بود:
همانطور که در ابتدا هم به این موضوع اشاره داشتیم روش های مختلفی برای “طلاق از طرف زن” وجود دارند که بر اساس شرایطی میتواند یکی از این روش ها را در نظر گرفته و با کمک آنها طلاق خود را از زوج بگیرد و همچنین با گرفتن یک وکیل طلاق حرفه ای میتوانید زودتر و با آسودگی خاطر بیشتری به خواسته خود برسید. این ۷ روش موارد زیر هستند:
بر اساس ماده ۱۱۲۹ قانون مدنی اگر زن بتواند در دادگاه ثابت کند که شوهر از پرداخت نفقه امتناع می ورزد یا اینکه عجز او را در دادگاه به اثبات برساند، دادگاه شوهر را مجبور خواهد کرد که زن را طلاق دهد. اگر شوهر این حکم را اجرا نکند دادگاه می تواند اقدام به اجرای صیغه طلاق کرده و امضای سند طلاق را انجام خواهد داد.
این روزها اگر سری به دادگاه های خانواده بزنید متوجه میشود که فراگیرترین طلاق از طرف زن و درخواست طلاق از سوی او بر اساس ماده ۱۱۳۰ این است که زندگی مشترک برای وی بسیار مشقت بار باشد. این مورد را میتوان شامل عسر و حرجی دانست که از مصادیقش اعتیاد مرد به مواد مخدر، ضرب و شتم و رفتارهای بدی است که نسبت به زن می دهد. علاوه بر این بلاتکلیف رها کردن زوج، کراهت شدید زوجه همراه با بذل تمام مهریه، اثبات خیانت همسر در دادگاه، رابطه جنسی غیر متعارف، امراض مقاربتی شوهر از دیگر مواردی است که مصداق است و حرج به حساب می آیند.
در طلاق توافقی زن می تواند درخواست طلاق دهد و اینگونه خیلی سریع و در کوتاه ترین زمان ممکن طلاق را انجام می دهند همچنین هزینه وکیل طلاق در این روش بر عهده هر دو طرف بوده و باید برای پرداخت آن اقدام کنند.
بر اساس ماده ۱۰۲۹ قانون مدنی هرگاه شخص ۴ سال تمام غایب مفقودالاثر باشد، زوجه می تواند تقاضای طلاق کند.
بر اساس شروطی که در عقدنامه هست در صورتی که هر کدام از آنها تحقق پیدا کند زن می تواند به دادگاه درخواست طلاق دهد. البته استفاد از این شروط ضمن عقد نکاح به عنوان دلایلی برای طلاق درخواست زوجه می تواند کمی پیچیدگی هایی را داشته باشد که به شما پیشنهاد میکنیم حتما در این خصوص با وکیل طلاق صحبت کنید.
اگر زوجه دارای وکالت بلاعزل طلاق باشد یا اینکه یکی از شروط ضمن عقد آنها همین موضوع باشد می تواند برای طلاق اقدام کند.
بله یکی از روش هایی که می توانید طلاق را انجام دهید، بهره گیری از وکلای مجرب است که در این زمینه می توانند به شما کمک کنند. همانطور که وکیل طلاق توافقی برای طلاق هایی که توافقی هستند مشغول فعالیت بوده برای طلاق توافقی هم وکلایی هستند که می توانند در این مسیر راه را برای شما آسان تر کنند. برای برقراری ارتباط با وکیل طلاق می توانید از طریق راه های ارتباطی با تلفن های دفتر گروه وکلای فراز ارتباط برقرار کنید.
همانطور که قطعاً به این موضوع واقف هستید در عقد نکاح زوجه باکره لازم است تا وی اجازه پدر یا جد پدری را داشته باشد. اما در خصوص طلاق از طرف زن اصلاً این موضوع ملاک و شرط قانون و شرع نیست. از جمله قوانین طلاق که به درخواست زوجه باکره صورت می گیرد این بوده در این شرایط مهریه زوجه نصف خواهد بود. در صورتی که باکره ماندن زوجه به سبب عدم شروع زندگی مشترک یا عدم تمایل زوج و هر دلیلی که نسبت به زوج قابل محرز باشد، امکان اخذ رای طلاق از سوی دادگاه وجود دارد.
طلاق پرونده ای است که هر کدام از زوجین که آن را درخواست داده باشند لازم است از ۳ دادگاه عبور کند. این ۳ دادگاه شامل: دادگاه بدوی، دادگاه تجدید نظر استان مربوطه و دیوان عالی کشور می شود. حتی اگر هر سه دادگاه هم پشت سر گذاشته شود و تمامی مراحل آن صورت بگیرد حداقل یک سال طول می کشد تا طلاق انجام شود؛ بنابراین کاری طولانی بوده و پروسه زمان بری خواهد داشت.
برای اینکه طلاق از طرف زن صورت بگیرد لازم است تا مراحل زیر طی شود:
طلاق از طرف زن پروسه ای طولانی بوده که اگر با کمک یک وکیل متخصص در این زمینه انجام شود، قطعاً خیلی کوتاه تر خواهد شد. معمولاً با توجه به انتساب واژه مطلقه به بانوان بعد از طلاق خیلی از آنها با پشیمانی بعد از طلاق مواجه می شوند و با توجه به شرایطی که برای آنها از لحاظ روحی یا مالی می تواند به وجود آید بیشتر بانوان از طلاق پشیمان خواهند شد؛ بنابراین اگر این روزها در پی طلاق هستید به شما توصیه می کنیم با مشاورینی که در این زمینه تخصص دارند صحبت کنید و سپس گزینه درست را برای زندگی خود انتخاب کنید. مسیری که در پیش دارید مسیری چالش برانگیز و هزینه بردار است پس حتماً عاقلانه تصمیم بگیرید تا بعد از طلاق با پشیمانی مواجه نشوید. به شما توصیه می کنیم قبل از هر اقدامی با گروه وکلای فراز صحبت کنید تا شما را در این زمینه بیشتر راهنمایی کنند.