شرایط و هزینه وکیل طلاق در سال ۱۴۰۲
- بدون نیاز به شرکت در جلسات مشاوره
- مطالبه مهریه و انجام مراحل و شرایط آن
- مدت زمان انجام کار حدود ۷ تا ۳۰ روز کاری
- انجام مورد وکالت ۰ تا ۱۰۰ بدون حضور زوجین
- انجام طلاق با توافق طرفین یا با داشتن حق طلاق
- انجام مورد وکالت توسط وکلای متخصص پایه یک دادگستری
- نصف مبلغ حق الوکاله در زمان عقد قرارداد و مابقی پس از دریافت دادنامه
با گـروه وکـلای فــراز ، قــانون بـرای شـما کـار خــواهـد کـرد !
تماس مستقیم با وکیل پایه یک دادگستری و متخصص دعاوی خانواده
وکیل طلاق
بهترین وکیل طلاق با تجربه بالا
طلاق در تهران برای اکثر زوجین مراحلی سخت، طاقت فرسا و طولانی دارد. به طوری که در طی مسیر زوجین را دلسرد و عصبی می کند. یک وکیل طلاق کاربلد و مجرب می تواند شما را از طولانی شدن این مسیر سخت نجات دهد و با آشنایی به مراحل قانونی طلاق، پیچیدگی ها و ماده های اساسی دادگاه در اکثر پرونده ها برای شما پیروزی به همراه آورد.
برای راهنمایی بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان گروه وکلای فراز در تماس باشید و با خیال آسوده و اطمینان کامل پرونده های خود را به ما بسپارید.
زمان اجرا
10 تا 20 روز کاری
غیر حضوری
بدون حضور شما
ایرانیان خارج از کشور
سامانه میخک
پشتیبانی وکلا
کاملا اختصاصی
کاملا تضمینی
در مدت کوتاه
وکیل طلاق کیست و چه نقشی دارد؟
وکیل طلاق به فردی گفته می شود که وکالت حقوقی و حقیقی برای پیگیری امور طلاق دارد و نقش آن در روند طلاق راهنمایی درمورد پیمودن مسیر درست طلاق است.
وکیل طلاق معمولا فردی حرفه ای است که تمامی قوانین و پیچ و خم های مسیر طلاق را می شناسد و تجربه بالای در این زمینه دارد.
همچنین وکیل به زوجین مشاوره حقوقی می دهد و به عنوان نماینده زوجین می تواند در دادگاه حضور پیدا کنند و نیازی به حضو زوجین نباشد.
مراحل اجرای طلاق توافقی
1. مشاوره
درمورد علت طلاق
2. تنظیم گواهی
گواهی اختلاف زوجین
3. ارجاع دادگاه
توافقنامه و درخواست
4. رای دادگاه
اثبات عدم سازش
ویژگی های وکیل طلاق خبره
معمولا پرونده های طلاق بدون داشتن وکیل به سرانجامی نمی رسند و خیلی طولانی و طاقت فرسا می شوند. وکیل انتخابی شما باید تجربه، تخصص و مهارت بالای کلام داشته باشد تا بتواند تخصص حقوقی خود را در دادگاه به درستی و واضح مطرح کند. از جمله ویژگی های یک وکیل خوب عبارت اند از:
- آگاهی کامل به ماده های قوانین و مقررات طلاق (مواد 1127 تا 1133 قانون مدنی)
- مشاور و راهنمای خوب و کافی برای صحبت با زوجین و راه حل های مناسب
- آشنایی و آگاهی کامل به مراحل انواع طلاق های موجود در ایران
تسلط بر قوانین
وقت شناسی
تجربه بالا و پیگیری
مزایای حضور وکیل طلاق
عدم نیاز به حضور شما
در تمامی جلسات دادگاه
صرفه جویی در زمان
قدم برداشتن در مسیر درست
صرفه جویی در هزینه
هزینه های بی جهت
بهترین راه حل ممکن
جلوگیری از مشکلات حقوقی
طلاق با وکالتنامه و الزامی بودن وکیل
در خیلی از مواقع و بین زوجین این مورد وجود دارد که مرد هنگام ازدواج به همسر خود وکالت طلاق می دهد. وکالت طلاق همان حق طلاق است و زن می تواند با داشتن وکالتنامه هر زمان که بخواهد از همسر خود جدا شود. در این شرایط انتخاب یک وکیل پایه یک دادگستری الزامی است و با داشتن وکالتنامه نمی تواند بدون وکیل اقدام به طلاق کند. وکیل براساس تجربه دادخواست طلاق را تنظیم می کند و به دادگاه خانواده ارائه می دهد. البته این مورد هم هست که ممکن است هر دو چه زن و چه مرد وکیل داشته باشند دراین صورت وکلای زوجین با یکدیگر هماهنگی های لازم را انجام می دهند.
فرم درخواست مشاوره طلاق توافقی
انواع طلاق در ایران
در بخش بالاتر درباره شروط 12 گانه طلاق صحبت شد و زن اگر یکی از شرئط بالا را داشته باشد و یا اگر عسر و حرج زن به استناد ماده 1130 قانون مدنی اثبات شود می تواند برای طلاق اقدام نماید و درخواست وی از طرف دادگاه پیگیری می شود.
ابتدا باید زن و مرد درخواست خود را در دفاتر قضایی مطرح نمایند سپس درخواست برای رای باید به دادگاه خانواده ارجاع داده شود تا بررسی ها صورت گیرد و روند طلاق شروع می شود.
مدارک لازم کاملا به نوع طلاق و شرایطی که پرونده ایجاد می کند بستگی دارد ولی مدارکی که برای تمامی شروط و انواع طلاق ها برطبق قانون ضروری است عبارت اند از: کارت ملی زوجین، شناسنامه طرفین و سند ازدواج
نکات مهم در انتخاب وکیل طلاق
- اولین و پایه ترین نکته برای انتخاب یک وکیل خوب و مناسب، متخصص بودن وکیل است. اینکه وکیلی که انتخاب می کنید تخصص در زمینه خانواده و طلاق باشد. همچنین پرونده های گوناگون و متعددی را با موفقیت گذرانده باشد و حتما به این مورد دقت نمایید که شما باری دفاع از خود وکیل نمی گیرید درخواست شما برای طلاق است و متهم نیستید. پس نیاز به وکیل طلاق باتجربه دارید تا بتواند مراحل مختلف و پیچیده طلاق را طی کند.
- شما باید به تمامی سوالات ریز و درشتی که وکیل طلاق از شما می پرسد پاسخ درست دهید تا بتواند روند پرونده را بدون مشکل سپری کند و ممکن است گاهی اوقات وکیلی را انتخاب کنید که کاملا حرفه ای عمل می کند ولی از نحوه برخورد و رفتار او رضایت نداشته باشید. وکیل مناسب و خوب کسی است که شما با او احساس راحتی کامل داشته باشید و مانند یک مشاور به تمامی حرف ها و مشکلات شما گوش دهد و راهنمایی کند.
هر آنچه که باید درباره طلاق و وکیل طلاق بدانید
- طلاق از جانب مرد چگونه است؟
- اگر زن دارای حق طلاق باشد چه مدتی طلاق طول می کشد؟
- چقدر طول میکشد تا به درخواست مرد برای طلاق رسیدگی کنند؟
- طلاق از جانب زن چگونه است؟
- دلایلی که زن می تواند به استناد عسر و حرج طلاق بگیرد
- شرایط طلاق توافقی به چه صورت است؟
- طلاق توافقی چه مدت طول میکشد؟
- شروط 12 گانه طلاق چیست؟
- وکیل طلاق چه وظایفی دارد؟
- شرایط طلاق غیابی چیست؟
- شرط تنصیف دارایی در عقدنامه به چه معناست؟
- بهترین وکیل طلاق
- با داشتن وکالت چه مراحلی در طلاق را باید انجام دهیم؟
- وکیل طلاق حرفه ای کیست؟
- ویژگی وکیل تضمینی طلاق
- گرفتن وکیل برای طلاق
- سخن پایانی
طلاق از جانب مرد چگونه است؟
در ایران، 3 نوع طلاق وجود دارد: 1. طلاق از جانب مرد 2. طلاق توافقی 3. و طلاق از جانب زن
در ادامه به این 3 نوع طلاق می پردازیم:
طلاق آخرین راهی است که زوجین برای پایان دادن به رابطه خود از آن استفاده می کنند و طلاق از جانب مرد یکی از روش های آن است. طلاق یا میتواند به صورت توافقی انجام شود و یا به مخالفت یکی از زوجین صورت بگیرد که در این صورت پروسه طولانی تری خواهد داشت. طبق قوانین کشور الویت حق طلاق با مرد است و حق طلاق را دارد البته که این موضوع قوانینی دارد که مرد با توجه به آن قوانین باید در خواست خود را در دفاتر ازدواج و یا دادگاه ثبت کند.
دلایل موجه انجام طلاق از طرف مرد:
طبق قانون 133 مدنی حق طلاق با مرد است و او حق این را دارد که بر اساس دلایل موجه و یا غیر موجه درخواست طلاق خود را در دفاتر ثبت کند و البته به این موضوع هم باید توجه داشت که موجه بودن طلاق برای زمانی است که حق و حقوق زن به او تعلق بگیرد.
- زن به هر دلیلی زندگی مشترک خود را ترک کند
- تمکین نکردن زن در طول زندگی مشترک
- محکوم شدن زن به حبس
وکیل چه نقشی در زمان ثبت طلاق از طرف مرد دارد؟
یکی از عوامل مهم در چنین اموری داشتن وکیلی با تجربه است. در صورتی که یک وکیل خانواده کاردان شما را راهنمایی کند دیگر نیازی به حضور در جلسات داوری نیست و بدون حضور مرد نیز هم طلاق اجرا می شود و در این صورت پرداخت حقوق زن از طرف وکیل بنا بر مصلحت مرد انجام پذیر خواهد بود.
اگر زن دارای حق طلاق باشد چه مدتی طلاق طول می کشد؟
با کمال تأسف، برخی از وکالتنامههای طلاق به صورتی عامیانه تدوین شدهاند که باعث نقص در حقوق طلاقی زن میشود و در عمل به مشکلاتی در پرونده طلاق منجر میشود. یکی از مشکلات شایع در این نوع وکالتنامهها، عدم ذکر وکالت در قبول بذل است که در واقع نقضی از حقوق حیثیتی زن به شمار میرود. همچنین، عدم ذکر اسقاط حق تجدیدنظر و فرجامخواهی نیز از جمله نقاظیهای دیگر در این وکالتنامههاست.
اهمیت وکالت در بذل مهریه و همچنین اسقاط حق تجدیدنظر و فرجامخواهی در این وکالتنامهها، نشاندهنده حساسیت این مسائل در پرونده طلاق است. همانطور که میدانید، برای اعطای حق طلاق، لازم است یا در سند ازدواج این امور ذکر شده باشد یا از طریق دفتر اسناد رسمی در ایران یا از طریق سامانه میخک وزارت امور خارجه در خارج از کشور تنظیم شود.
از طرفی، در موارد طلاق توافقی، وکالت به وکیل طلاق داده میشود و این یک امر اجباری بهشمار میرود. اگر به وکیلی برای پرونده طلاق توافقی در تهران نیاز دارید، میتوانید با ما تماس بگیرید و جزئیات روند کار و هزینهها را مطلع شوید. این مهم است که توجه داشته باشید که در این مسئله، نیازی به تهیه مدارک طرف مقابل نیست و سامانه ثنا از تمام شهرهای کشور وکالت را قبول میکند.
چقدر طول میکشد تا به درخواست مرد برای طلاق رسیدگی کنند؟
وقتی در خواست طلاق از طرف مرد به مرحله و درجه ای برسد که که تشکیل دادگاه و صدور حک طلاق وجود داشته باشد . هم زن و هم مرد باید باید در جلسه حضور داشته باشند. اما اگر زن بنا به دلایلی و یا اعتراض به حکم طلاق در دادگاه حضور نداشته باشد پروسه طلاق از حالت نرمال خود بیشتر طول خواهد کشید و به طور کلی با توجه به قانون مدنی به دو صورت حکم طلاق صادر خواهد شد.
- در صورتی که پس از ثبت درخواست طلاق از طرف مرد و اعلام رای زن اعتراضی داشته باشد پرونده زوجین به مرحله ارجاع نظر منتقل میشود و برای رسیدگی به اعتراض آنها به دیوان عالی کشور ارجاع داده می شوند و در این صورت پروسه در خواست طلاق از طرف مرد حدود یکسال طول خواهد کشید.
- اگر بعد از ثبت در خواست طلاق از طرف مرد و اعلام رای در مرحله صدور حکم زن اعتراضی نداشته باشد بین 4 الی 6 ماه طول خواهد کشید که حکم طلاق قطعی شود و صیغه طلاق خوانده شود.
طلاق از جانب زن چگونه است؟
یکی از سخت ترین کارها در کشور ما طلاق از طرف زوجه است زیرا با توجه به این که حق طلاق با مرد است بنابراین زن برای درخواست طلاق و ثبت آن راه سختی را در پیش دارد و با توجه به سختی و پیچیدگی که زن در مسیر خود دارد بهتر است شخص و یا وکیل مشاوره طلاق از طرف زن داشته باشد.
وکیل زن از طرف خانم باید تجربه کافی در این زمینه و تخصص کافی در زمینه پرونده های خانواده داشته باشد و در کارنامه کاری خود سابقه انجام چنین پرونده هایی را داشته باشد.
مراحل طلاق از طرف زن چگونه شروع می شود؟
در صورتی که طلاق به صورت توافقی نباشد و حق طلاق نداشته باشید باید دادخواست طلاق از طرف زوجه به دادگاه طلاق بدهید. زوجه هم میتواند در شهری که خود ساکن است درخواست طلاق بدهد و هم این امکان را دارد که درخواست طلاق را در شهر همسر خود ثبت کند.
بهتر است توجه داشته باشید طلاق از طرف زن شامل 3 مرحله می باشد:
زن و شوهر زمانی که این امکان را دارند در صورتی که حکم در دادگاه اول به نفع آنها نبود نسبت به آن در فرجه 20 روزه تجدید نظر خواهی کنند. این پرونده به دادگاه تجدید نظر استان انتقال پیدا میکند و بعد پس از صدور رای مورد نظر توسط شعبه دادگاه تجدید نظر که که معمولا بدون حضور زوجین انجام می شود می باشد. در این مدت 20 روزه هر یک از زوجین که رای صادر شده به ضرر او باشد می تواند فرجام خواهی کند که در این صورت پرونده به دیوان عالی کشور منتقل می شود.
4 راه طلاق به درخواست زوجه:
- طلاق توافقی
- طلاق با حق طلاق
- اثبات یکی از شرط های درج شده در سند طلاق در این سند 12 شرط عقد به صورت چاپی موجود می باشد شما می توانید با مشورت با یک وکیل کاردان و مجرب بفهمید کدام شرایط مناسب شماست این راه در مقایسه با طلاق توافقی و داشتن حق طلاق بهترین گزینه می باشد زیرا در صورت اثبات شدن یکی از این 12 مورد زن وکیل در طلاق از جانب شوهر با قبول بذل خواهد بود.
- به استناد ماده 1130 قانون مدنی اثبات کردن عسر و حرج زن هم نیز یکی از دلایل طلاق میتواند باشد عسر و حرج به این معنی است که شرایطی باشد که ادامه زندگی برای زوجه با مشقت و غیر قابل تحمل باشد.
درخواست طلاق از طرف زوجه چه مدت طول می کشد؟
براساس دادرسی مدنی و قانون طلاق، طلاق پرونده ای است که با اعتراض یکی از زوجین 3 دادگاه را باید طی کند که شامل دادگاه بدوی، و دادگاه تجدید نظر و دیوان عالی کشور می باشد. در این صورت پرونده 1 سال طول خواهد کشید مگر اینکه طرفی از زوجین اعتراضی نداشته باشد.
دلایلی که زن می تواند به استناد عسر و حرج طلاق بگیرد:
- اعتیاد شوهر
- نپرداختن نفقه به مدت 6 ماه
- بچه دار نشدن زوج
- ترک زندگی توسط زوج
- ازدواج کردن مجدد بدون رضایت همسر اول
- ضرب و جرح و توهین
- عدم تهیه مسکن برای مدتی که غیر متعارف باشد
- داشتن مشکلات زناشویی ناشی از عیوب مرد
- ثابت کردن خیانت همسر
شرایط طلاق توافقی به چه صورت است؟
این نوع طلاق به این معنی است که زوجین باهم توافق کرده اند به هر دلیل از هم جدا بشوند و توافق هایی که در مورد هر موضوعی از جمله حضانت بچه، مهریه، نفقه، ملاقات بچه داشته باشند در دادگاه مورد قبول است در صورتی که طلاق درباره موضاعاتی درباره زوجیت مانند مهریه و اجرت المثل و حضانت باشد.
نمونه ای از توافقنامه ای از طلاق توافقی که به صورت خلاصه و فرضی نوشته شده است :
زوجه از تعداد 400 سکه 200 عدد آن را بذل میکند و زوج قبول بذل می کند تعداد 200 عدد آن را به صورت هر دو ماه یک سکه تا تمام شدن آن بعد از ثبت شدن طلاق به زوجه پرداخت کند. همچنین زوجه نسبت به نفقه و اجرت المثل ادعایی ندارد و حضانت فرزند مشترک 6 ساله دختر با مادر است و پدر 48 ساعت در ماه حق ملاقات داد و نفقه فرزند به مبلغ پنج میلیون تومان از سوی پدر به مادر پرداخت می شود.
طلاق توافقی چه مدت طول میکشد؟
با توجه به تغییر شرایط طلاق توافقی اگر زوجین تمایل داشته باشند که بدون وکیل رسیدگی به طلاق مراحل طلاق را طی کنند باید در سامانه نوبت دهی طلاق اطلاعات خود را ثبت کنند و یکی از مراکز غربالگری مشاوره را انتخاب کنند. مراکز غربالگری پس از ثبت اطلاعات زوجین و دلایل طلاق آنها را به مرکز مشاوره زیر نظر بهزیستی ارجاع میدهد و این نوع جلسات مشاوره در بازه زمانی 45 روز و در حدود 5 جلسه خواهد بود که این تعداد جلسات کاملا به شرایط زوجین مربوط است پس از ثبت گواهی عدم انصراف زوجین در دادخواست طلاق پرونده آنها در دفتر خدمات الکترنیک قضایی ثبت می شود و به دادگاه قضایی ارسال می شود.
و پس از صدور رای توسط دادگاه زن وشوهر می توانند در مدت 90 روز به یکی از دفاتر رسمی طلاق مراجعه کنند و طلاق خود را ثبت کنند.
بهتر است بدانید آنچه که در طلاق توافقی از اهمیت زیادی برخوردار است توافق زن و شوهر برای طلاق است و دومین توافق درمورد مهریه و حضانت فرزندان و مقدار نفقه آنها می باشد و همچنین مشخص کردن اجرت المثل ایام زوجیت.
شروط 12 گانه طلاق چیست؟
شروطی در عقدنامه وجود دارد که زوجین باید به این تعهد داشته باشند و سردفتر وظیفه این را دارد تا شروط را به طور کامل و واضح برای زوجین توضیح دهد و زوجین امضا کنند. طبق این شروط حتی اگر یکی از این موارد در زندگی زناشویی زن وجود داشته باشد می تواند به دادگاه خانواده مراجعه کند و در خواست طلاق دهد.
شروط 12 گانه عبارت اند از:
- مرد نفقه به همسر خود را به مدت 6 ماه پرداخت نکند.
- رفتار نامناسب و پرخاشگری مرد به طوری که زن دیگر نتواند زندگی کنار همسر خود را تحمل کند.
- همسر به بیماری لاعلاج دچار شود که زندگی را پرخطر کند.
- به جنون رسیدن زوج به طوری که فسخ نکاح به طور شرعی امکان پذیر نباشد.
- مرد شغلی را انتخاب کند که از نظر انسانی و آبرو مورد قبول دادگاه نباشد.
- مرد به اعتیاد روی آورد و زندگی زن را دچار اختلال نماید و دادگاه در این خصوص تشخیص دهد و موافقت کند.
- مرد بدون هیچ دلیلی از خانه و زندگی زناشویی برود و یا به مدت 6 ماه در حضور دادگاه غیبت داشته باشد.
- مرد به جرم حیثیتی محکوم قطعی شود به طوری که حیثیت خانوادگی را زیر سوال ببرد.
- بعد از 5 سال زندگی متوجه شوند که مرد به دلیل عقیم بودن نمی تواند صاحب فرزند شود.
- مرد به مدت 6 ماه مفقود شود و زن خبری از او نداشته باشد.
- مرد بدون اجازه و اطلاع به زن، همسر دیگری بگیرد و دادگاه باید عدالتی که از بین رفته است را تشخیص و تایید نماید.
- مرد به مدت 5 سال حبس بخورد و به طور قطعی محکوم شود. حتی اگر به پرداخت نقدی محکوم شود و نتواند پرداخت کند به 5 سال حبس دچار شود و حکم درحال انجام باشد.
وکیل طلاق چه وظایفی دارد؟
در بخش های بالا توضیح داده شد که وکیل جدایی چه نقشی دارد و یک وکیل خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد. طلاق یکی از تخصص هایی است که وکیل خانواده باید داشته باشد و اصلی ترین وظایفی که وکیل حقوق خانوادگی دارد این است که به زوجین مشاوره دهد و با تخصصی که دارد راهنمای خوبی در این زمینه باشد. در خیلی از مواقع زوجین تمایلی برای حضور در دادگاه ها ندارند و با گرفتن وکیل طلاق می توانند وکیل خود را به دادگاه بفرستند و وکالت دهند.
از وظایف دیگر وکیل، وکالت برای خرید و فروش اموال و مسائل مالی زوجین است که باید توافقنامه ای برای مفاد توافق طلاق تنظیم کند.
در ادامه چند ویژگی مهم وکیل را آورده ایم.
ویژگیها و معیارها | توضیحات |
---|---|
تخصص و تجربه | وکیل باید تخصص کافی در زمینه حقوق خانواده و طلاق داشته باشد و تجربه کافی دارد. |
شهرت و سابقه کار | وکیل باید دارای توانایی خوبی در برقراری ارتباط با موکل و دیگر افراد مرتبط باشد. |
قدرت ارتباطی و تعامل | وکیل باید دارای توانایی خوبی در برقراری ارتباط با موکل و دیگر افراد مرتبط باشد. |
شرایط طلاق غیابی چیست؟
طلاق غیابی روندی است که در آن یکی از همسران به طور قانونی ازدواج را با عدم حضور دیگری خاتمه میدهد. در برخی کشورها، این نوع طلاق با نامهایی مانند “طلاق غیابی” یا “طلاق در حال غیبت” شناخته میشود. هرچند که موارد و قوانین مربوط به طلاق غیابی در هر کشور ممکن است متفاوت باشند، اما در اینجا به طور کلی درباره فرایند این نوع طلاق صحبت خواهیم کرد.
در برخی کشورها، برای دریافت طلاق غیابی، شرایط خاصی باید برقرار شود و روند قانونی خاصی باید دنبال شود. این شرایط ممکن است شامل موارد زیر باشد:
1. اطلاع رسانی: در اغلب موارد، باید همسری که میخواهد طلاق را در حال غیبت دریافت کند، ابتدا تلاش کند تا به همسر دیگر اطلاع دهد. این اطلاع رسانی میتواند به صورت رسمی از طریق ارسال نامه یا اعلام رسمی به آدرس همسر باشد.
2. مدت زمان غیبت: بسته به قوانین محلی، باید مدت زمان مشخصی از غیبت همسر به گذشته باشد تا درخواست طلاق غیابی قابل قبول باشد. این مدت زمان ممکن است در هر کشور متفاوت باشد، از چند ماه تا چند سال میتواند متغیر باشد.
3. اثبات غیبت: در بعضی موارد، باید اثبات کنید که همسر شما در واقع در حال غیبت است و تلاش برای تماس یا تماس با او بینتیجه بوده است. این ممکن است از طریق شواهد مانند شواهد مکتوب، شواهد شاهدان یا مدارک دیگر انجام شود.
4. اعلام علنی: در برخی کشورها، بعد از مدت زمان مشخصی از غیبت، باید اعلام علنی درباره درخواست طلاق در حال غیبت انجام شود. این اعلام معمولاً در روزنامه های رسمی یا منشورهای دولتی منتشر میشود تا از طریق این روش همسر غائب فرصتی داشته باشد تا اعتراض خود را ارائه کند. مهم است که برای دریافت طلاق غیابی در هر کشوری، به قوانین محلی و مشاوره حقوقی در زمینه این موضوع پی ببرید. توصیه میشود که با وکیل طلاق خود مشورت کنید تا در مورد مراحل دقیق و نحوه اجرای طلاق غیابی در منطقه خود مشاوره حقوقی دریافت کنید.
شرط تنصیف دارایی در عقدنامه به چه معناست؟
شرط تنصیف دارایی در عقدنامه یک توافق قانونی است که بین طرفین قرارداد برای تنظیم توزیع داراییها در صورت وقوع طلاق یا پایان رابطه ازدواج ایجاد میشود. این شرط معمولاً برای تعیین حقوق و تکالیف طرفین در مورد داراییهای مشترک از قبیل خانه، خودرو، مالیات، داراییهای مالی و سایر ممتلکات است.
از طریق شرط تنصیف دارایی، طرفین میتوانند به توافقی برسند که در صورت وقوع طلاق، داراییها به چه نحوی تقسیم شوند. معمولاً این توزیع بر اساس توافقات دو طرف و به عنوان نتیجهٔ مذاکرات صورت میگیرد. این شرط میتواند مقرر کند که داراییها به صورت مساوی تقسیم شوند یا به نسبتی مشخص بین طرفین تقسیم گردند.
شرط تنصیف دارایی معمولاً در قراردادهای ازدواج، توافقنامههای قبل از ازدواج (پیش از ازدواج)، یا در دیگر اسناد قانونی مورد استفاده قرار میگیرد. با اضافه کردن این شرط به قرارداد، امکان تعیین وضعیت مالی در صورت طلاق وجود دارد و میتواند به حل صلح آرام و بهتری در مواقع آتی کمک کند.
مهم است که قبل از تنظیم هر گونه قرارداد حقوقی، شما با یک وکیل طلاق متخصص در این زمینه مشورت کنید تا بتوانید شرایط مناسبی را برای خود و شریک خود برای توزیع داراییها در صورت طلاق تعیین کنید.
بهترین وکیل طلاق
در این روزها، در جامعه، نشریات و حتی دادگاهها، موضوع کیفیت انجام پروندههای طلاق توافقی به مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته است و اختلافاتی در این زمینه وجود دارد. برخی از افراد معتقدند که باید فرآیند طلاق توافقی را بهطور طولانیتری انجام داد تا احتمال کاهش درصد طلاقها در کشور وجود داشته باشد. این مسئله نشان از اهمیت و جدیت موضوع در جامعه دارد.
متخصصین حقوق (وکلا) نیز برای رسیدگی به پروندههای طلاق توافقی، به دستورات و قوانین دستگاه قضایی کشور تابعیت دارند. اهمیت داشتن وکیل طلاق در برخی موارد ویژه از طرفی، مانند زمانی که شوهر وکالت طلاق به زوجه یا شخص دیگری داده باشد، برجسته است. این وکالت میتواند بهصورت وکالتنامه طلاق باشد یا شرط ضمن عقد نکاح که در سند ازدواج ذکر شده باشد. در چنین حالتهایی، وجود وکیل پایه دادگستری ضروری و الزامی است تا فرآیند طلاق به درستی پیگیری شود.
وجود وکیل طلاق توافقی در شهر تهران، بهعنوان یکی از خدمات حقوقی، بهطور قابل توجهی به شتاب و کیفیت پرونده کمک میکند. این اقدام نه تنها سرعت در فرآیند را تضمین میکند بلکه حفظ حقوق و منافع موکل را نیز تأمین میکند. از این رو، موکل از معضلاتی نظیر تأخیر در دادگاهها، استرسها، بحثهای طولانی و احتمالی برخورده با وضعیتهای ناراحتکننده در دادگاهها جلوگیری میکند.
به عنوان یک واقعیت، داشتن وکیل در طلاق توافقی با مزایا و معایب خود همراه است. از یک طرف، این اقدام میتواند مانع اتخاذ تصمیمات تحت تأثیر عصبانیت و احساسات شود. از سوی دیگر، ممکن است فرصت و زمان برای بحث و گفتگو بین زوجین در روزهای آخر زندگی مشترک را محدود کند. البته این موضوع بسته به شرایط و متغیرهای هر زوجین ممکن است متفاوت باشد.
با داشتن وکالت چه مراحلی در طلاق را باید انجام دهیم؟
در حاضر و در شهر تهران، با توجه به روال دادگاهها، اگر وکالت در طلاق زوجه بهصورت کامل و بدون نقص باشد، فرآیند تصدیق دادگاه برای دادنامه طلاق توافقی معمولاً در بازهی زمانی کمتر از یک هفته تا بیست روز انجام میشود. پس از دریافت دادنامه، زن در مدت حدود ۳ ماه با حکم دادگاه (گواهی عدم امکان سازش) و وکالت در طلاق، میتواند به یکی از دفاتر رسمی طلاق مراجعه کند تا طلاق خود را ثبت کند.
یک نکته مهم در فرآیند طلاق با حق طلاق این است که حتماً باید در وکالتنامه، حق اسقاط تجدیدنظر و فرجامخواهی را نیز در نظر بگیرید. در غیر اینصورت، ممکن است بعضی از دادگاهها قطعیت گواهی عدم امکان سازش را به مدت تجدید نظر و فرجامخواهی (حدود ۴۴ روز) موکول کنند.
ممکن است کسانی پرسش کنند که چگونه در صورتی که وکالت طلاق (حق طلاق) دارند ولی همسرشان همکاری نمیکند و سامانه تصمیم از شوهر حضور در جلسه مشاوره میخواهد، باید عمل کنند. پاسخ به این پرسش این است که اگر از طریق سامانه تصمیم اقدام میکنید و شوهر دعوت به جلسه مشاوره را نادیده میگیرد یا سازش نمیکند، در پایان این فرآیند گواهی عدم انصراف از طلاق توسط غربالگری صادر خواهد شد. اما اگر تمایل دارید از راههای دیگری به جلسه مشاوره و فرآیند طلاق اقدام کنید، میتوانید با ما تماس بگیرید تا وکالت شما را از هر شهری در ایران با مبلغ اعلام شده در ابتدای صفحه بر عهده بگیریم.
وکیل طلاق حرفه ای کیست؟
وکیل طلاق حرفهای مجموعهای از مهارتها و ویژگیهایی را داراست که برای موفقیت در این شغل بسیار اهمیت دارند. در ادامه به مهمترین ویژگیهای وکیل حرفهای پرداختهام:
استدلال کننده ماهر:
وکلا باید توانایی استدلال موثر را داشته باشند و قادر باشند تا در دادگاه به دفاع موکل خود بپردازند. آنها باید قدرت قاعدهگذاری و بیان دلایل و شواهد حقوقی را به خوبی داشته باشند تا موکل خود را در مقابل دیگر طرفها و قاضی قانع کنند.
برقراری تعادل:
وکلا باید در مواجهه با پروندههای پیچیده توانایی حفظ تعادل در هنگام دفاع از موکل خود را داشته باشند. این توانایی کمک میکند تا در هنگام تبادل نظر در دادگاه، هیجانات را کنترل کنند و به شکل حرفهای عمل کنند.
فن بیان قوی:
مهارت در ارتباطات کتبی و شفاهی از جمله مهمترین ویژگیهای وکلای حرفهای است. وکلا باید قادر باشند مفاهیم حقوقی پیچیده را به زبان ساده و قابل فهم برای موکلان خود بیان کنند.
اعتماد به نفس بالا:
وکیل حرفهای باید اعتماد به نفس قوی داشته باشد و در هنگام ارائه پرونده به دادگاه، نشان دهد که به تواناییها و دفاع خود اطمینان دارد. این ویژگی میتواند تأثیر بزرگی در اثرگذاری و موفقیت وکیل در دادگاه داشته باشد.
سرشار از انگیزه:
وکلای حرفهای باید انگیزه و اشتیاق برای کار در حوزه حقوق داشته باشند. پروندههای حقوقی ممکن است پیچیده و چالشبرانگیز باشند، اما انگیزهی قوی میتواند وکیل را ترغیب کند تا در این مسیر باقی بماند و پیگیری موثری داشته باشد.
متقاعد کننده عالی:
یک ویژگی مهم دیگر برای وکیل حرفهای، توانایی متقاعد کردن دیگران است، به ویژه قاضیها. وکیل باید توانایی داشته باشد تا با دلایل منطقی و شواهد قانونی قاضی را از نقطهی نظر خود متقاعد کند.
در نهایت، وکلای حرفهای با توجه به ترکیب مناسب این ویژگیها، میتوانند در حرفه حقوقی موفقیتآمیز باشند و به موکلان خود خدمات با کیفیت ارائه دهند.
به این نکته نیز توجه بفرمایید که انتخاب وکیل باید با آگاهی بالا و تحقیق انجام شود تا از هزینه های اضافی نیز جلوگیری شود.
ویژگی وکیل تضمینی طلاق
وکیل تضمینی طلاق، وکیل پایه یک دادگستری است که در زمینه دعاوی خانوادگی و طلاق، تخصص و تجربه کافی دارد. این وکیل با دانش و مهارت خود، میتواند موکل خود را در فرآیند طلاق، به بهترین شکل ممکن، راهنمایی و کمک کند.
ویژگیهای یک وکیل تضمینی طلاق عبارتند از:
- تجربه کافی در زمینه دعاوی خانوادگی و طلاق
- تسلط کامل به قوانین و مقررات مربوط به طلاق
- توانایی مذاکره و حل و فصل اختلافات زوجین
- توانایی دفاع از حقوق موکل در دادگاه
طلاق یک فرآیند حقوقی پیچیده است که نیاز به دانش و مهارت کافی دارد. انتخاب یک وکیل تضمینی طلاق، میتواند به موکل کمک کند تا در کوتاهترین زمان ممکن، به نتیجه مطلوب خود برسد.
گرفتن وکیل برای طلاق چگونه است؟
گرفتن وکیل برای طلاق می تواند مزایای زیادی داشته باشد، از جمله:
- مشاوره حقوقی: وکیل می تواند در مورد حقوق و گزینه های شما در مورد طلاق مشاوره دهد.
- پیشبرد پرونده: وکیل می تواند تمام مراحل قانونی طلاق را برای شما پیش ببرد.
- دفاع از حقوق شما: وکیل می تواند از حقوق شما در دادگاه دفاع کند.
اگر تصمیم به گرفتن وکیل برای طلاق دارید، باید به دنبال وکیل با تجربه و دانش کافی در زمینه حقوق خانواده باشید. همچنین باید به دنبال وکیل باشید که با شما راحت باشید و بتوانید با او ارتباط برقرار کنید.
در اینجا چند نکته برای انتخاب وکیل طلاق آورده شده است:
- از دوستان و خانواده خود برای توصیه وکیل بخواهید.
- با چند وکیل ملاقات کنید و آنها را با هم مقایسه کنید.
- از وکیل بخواهید که در مورد تجربه و دانش خود در زمینه حقوق خانواده صحبت کند.
- از وکیل بخواهید که در مورد هزینه های خود صحبت کند.
در اینجا برخی از سوالاتی که می توانید از وکیل طلاق بپرسید آورده شده است:
- چه مدت است که در زمینه حقوق خانواده کار می کنید؟
- چه تجربه ای در زمینه طلاق دارید؟
- چه نوع طلاق هایی را انجام می دهید؟
- هزینه های شما چقدر است؟
- چه زمانی می توانید پرونده من را شروع کنید؟
این سوالات را حتما از وکیل منتخب خود بپرسید تا از صلاحیت او اطمینان پیدا کنید.
سخن پایانی
هر یک از زوجین برای طلاق و حتی برگشت به زندگی و حل اختلافات به مشاور خوب نیاز دارند که یکی از وظایف وکیل طلاق هم روانشناسی در این زمینه است. حتی اگر به نتیجه برگشت نرسیدند وکیل مناسب می تواند مشکلات و مسائل قانونی را حل نماید و روند پرونده را از طولانی شدن خارج کند.
به این نکته نیز توجه بفرمایید که انتخاب وکیل باید با آگاهی بالا و تحقیق انجام شود تا از هزینه های اضافی نیز جلوگیری شود.