وکیل خانواده متخصص در تهران با تجربه بالا

در حال حاضر، خانواده به عنوان اولین و مهم‌ترین نهاد اجتماعی شناخته می‌شود که شما وارد آن می‌شوید. خانواده، نهادی است که اگر محکم باشد، فرزندانی سالم به بار می‌آورد و اگر پایه‌های آن دچار لغزش شوند، ممکن است ثمردهی مناسبی نداشته باشد. از این رو، این نهاد اجتماعی اهمیت زیادی دارد. خانواده ممکن است در مسیر رشد با مشکلات زیادی روبرو شود. وکیل خانواده شخصی است که می‌تواند برای حل چنین مشکلاتی به کمک ما بیاید. وکیل در حل مسائلی چون جهیزیه، ازدواج مجدد، مهریه، نفقه، طلاق و بسیاری از مسائل دیگر شما را راهنمایی می‌کند.

در صورتی که به دنبال انتخاب یک وکیل خبره در رابطه با مشکلات خانوادگی هستید، بهتر است چند دقیقه با ما همراه باشید. در ادامه قصد داریم به بررسی ویژگی‌های یک وکیل متخصص و باتجربه بپردازیم و شما را در رابطه با وظایف یک وکیل خانواده به آگاهی برسانیم:

وکیل خانواده

برای اطلاع از شرایط وکیل طلاق روی لینک زیر کلیک کنید

وکیل طلاق

وکیل خانواده به چه کسی گفته می‌شود؟

اولین سوالی که در رابطه با وکیل خانواده به ذهن ما می‌رسد، تعریف دقیق وکیل خانواده است. اگرچه یک وکیل می‌تواند شما را در زمینه‌های حقوقی مختلف راهنمایی کند، اما اگر به یک وکیل متخصص در زمینه نیازتان مراجعه کنید مطمئناً احتمال موفقیت شما در دعاوی دادگاهی چند برابر می‌شود. وکیل خانواده، شخصی است که در زمینه دعاوی خانوادگی تخصص و تجربه دارد. ممکن است برای حل دعاوی بانکی به نزد یک وکیل خبره در زمینه قوانین و مقررات بانکی بروید. مشابه همین موضوع برای دعاوی خانوادگی مانند طلاق، مهریه، نفقه، جهیزیه و مسائل مشابه شما باید به یک وکیل  مراجعه کنید.


همه چیز در مورد وکیل خانواده

زمینه‌های فعالیت وکیل خانواده کدامند؟

یکی از سوالات مهمی که در رابطه با وکیل پرسیده می‌شود، زمینه‌های فعالیت او است. در ادامه به معرفی زمینه‌هایی که یک وکیل خانواده می‌تواند شما را در حل آن‌ها راهنمایی کند، می‌پردازیم:

صیغه ۹۹ساله، فرزندخواندگی، طلاق توافقی، مهریه در عقد موقت، نفقه در عقد موقت، واگذاری فرزندخوانده به دختران مجرد، اجازه ازدواج، استرداد جهیزیه، ازدواج موقت و صیغه، فسخ نکاح، نفقه همسر، حضانت فرزند پس از طلاق و وضعیت آن بعد از طلاق، تمکین و نشوز، وصیت، اهدای جنین، قیمومیت، نسب، رشد، حجر و حکم رفع حجر، تغییر جنسیت و چند همسریاز جمله زمینه‌هایی هستند که در حوزه فعالیت این وکیل قرار دارند. در ادامه قصد داریم به شرح برخی از وظایف وکیل خانواده بپردازیم.

وظایف وکیل خانواده در رابطه با عقد

وکیل خانواده این وظیفه را برعهده دارد که سرپرست زوجه را که پدر یا جد پدری اوست، از شروط ضمن عقد مطلع کند. این شروط عبارتند از حق طلاق، حق اشتغال، حق تحصیل، حق مسافرت خارج از کشور، حق حضانت فرزند و … افراد عادی ممکن است به دلیل عدم آگاهی با مسائل حقوقی در این رابطه اطلاعات کافی نداشته باشند. نداشتن اطلاعات کافی در این زمینه ممکن است مشکلاتی را در روند عقد و در ادامه در زندگی مشترک به همراه داشته باشد.

از این رو بهتر است قبل از عقد با یک وکیل مشورت کرده و از حقوق خود در عقد آگاه شوید. پس از آنکه زوجین با مشورت وکیل باتجربه از حقوق خود آگاه شدند و در این رابطه به توافق رسیدند، می‌توانند به همراه وکیل خود به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کرده و شرایط خود را به صورت رسمی ثبت کنند.

وظایف وکیل خانواده در رابطه با طلاق

طلاق همواره یکی از رایج‌ترین دعاوی دادگاهی بوده است. گاهی اوقات مسئله طلاق آنقدر پیچیده می‌شود که شما باید به یک وکیل آگاه به مسائل حقوق خانواده مراجعه کنید. وکیل خانواده بهترین شخصی است که می‌تواند شما را در رابطه با طلاق راهنمایی کند و شما را از حقوق و قوانین و مقرراتی که در رابطه با طلاق وجود دارد، آگاه کند. طلاق ممکن است درخواستی از طرف مرد یا از طرف زن باشد. وکیل به زوجه پیشنهاد می‌کند که در زمان عقد، حق طلاق خود را بگیرد تا در صورت لزوم بدون نیاز به وجود زوج  از او طلاق بگیرد.

همچنین در صورتی که قصد طلاق داشته باشید، وکیل به شما کمک می‌کند تا با جمع‌آوری اسناد و مدارک لازم درخواست خود را با آرامش بیشتری در دادگاه مطرح کنید و احتمال رسیدن شما به خواسته‌تان چند برابر می‌شود.

وظایف وکیل خانواده در رابطه با حضانت فرزند

بر اساس قوانین مدنی کشور و به طور دقیق مطابق با ماده ۱۱۶۸ قانون مدنی، حضانت فرزندان، به عنوان حق و تکلیف والدین تعریف می‌شود. بر اساس ماده ۱۱۷۱ قوانین مدنی در صورتی که پدر یا مادر فرزند فوت کند، حضانت فرزند با طرف دیگر خواهد بود. قوانین زیادی در رابطه با حضانت فرزند تعریف شده است. به عنوان مثال، در صورت فوت پدر، حضانت فرزند با مادر است، اما گاهی اوقات دادگاه تشخیص می‌دهد که نگهداری فرزند توسط مادر خلاف مصلحت او است. در چنین صورتی ممکن است دادگاه تصمیمات دیگری را در این رابطه بگیرد.

وکیل خانواده، شما را از حقوقتان در رابطه با حضانت فرزند آشنا می‌کند. به عنوان مثال در صورت طلاق و جدایی معمولاً حضانت فرزند تا هفت سالگی بر عهده مادر است؛ پس از آن، اگر فرزند پسر باشد تا ۱۵ سالگی و اگر دختر باشد تا ۹ سالگی حضانتش با پدر است. فرزندان پس از ۱۵ و ۹ سالگی می‌توانند خودشان انتخاب کنند که در نزد چه کسی زندگی کنند. گاهی اوقات پدران و مادران با این قوانین آشنایی کافی ندارند و به همین دلیل حقشان را در رابطه با نگهداری فرزندشان از دست می‌دهند! در چنین شرایطی مشورت با یک وکیل می‌تواند بسیار کارساز باشد. گاهی اوقات ارائه یک مدرک ساده می‌تواند مشکل شما را به راحت‌ترین شکل ممکن حل کند.

وظایف وکیل خانواده در رابطه با نامزدی

همه ما می‌دانیم نامزدی چه دورانی است. دوران نامزدی  نوعی قرارداد است که بین زوجین منعقد می‌شود و هدف از این قرارداد، زندگی مشترک آینده ۲ فرد است. نامزدی نیز قوانین و مقررات خاص خود را دارد و در چهارچوب مشخص خودش انجام می‌شود. وکیل خانوادگی شما را از این قوانین آگاه می‌کند و این را به شما گوشزد می‌کند که قبل از صورت گرفتن عقد نکاح می‌توانید نامزدی خود را بر هم زنید.

جالب است بدانید قوانینی در رابطه با نامزدی وجود دارد که ممکن است با آن آشنا نباشید. وکیل خانواده در صورت جدایی شما را از این قوانین آگاه می‌کند. به عنوان مثال در صورت به هم زدن نامزدی، آن هم قبل از ازدواج شما می‌توانید هدایایی که داده‌اید را پس بگیرید. البته این مسئله نیز در چهارچوب قوانین و مقررات مشخصی امکان‌پذیر است.

وکیل برای خانواده

وظایف وکیل خانواده در رابطه با نفقه

نفقه همواره یکی از مسائل پر از موضوعات چالش‌برانگیز خانوادگی مطرح بوده است. اگر درگیر مسائل و مشکلاتی در رابطه با نفقه هستید، با مشورت وکیل خانواده می‌توانید از حقوق خود و قوانینی که در رابطه با آن وجود دارد آگاه شوید. به عنوان مثال وکیل به شما می‌گوید که اگر در عقد دائم به سر می‌برید، پرداخت نفقه وظیفه زوج است اما در عقد موقت داستان فرق می‌کند و زوج وظیفه‌ای در مورد پرداخت نفقه به همسر خود ندارد.

وظایف وکیل خانواده در رابطه با تمکین

تمکین، به عنوان یکی از وظایف زوج و زوجه مطرح می‌شود. در صورتی که زوجه بدون هیچ دلیل منطقی از انجام وظایف زناشویی خود امتناع کند و از تمکین جلوگیری کند، زوج می‌تواند از او شکایت کرده و حکم عدم تمکین را از دادگاه دریافت کند. در چنین شرایطی معمولاً زوجه از حق نفقه منع می‌شود. گروه وکلای فراز با ده‌ها سال سابقت در زمینه انواع دعاوی خانوادگی آمده است تا شما عزیزان را در رابطه با مشکلات حقوقی راهنمایی کند.

وکیل خانواده در قبال موکل خود چه وظایفی را برعهده دارد؟

  • وکیل شما باید قادر باشد از حقوق موکل خود به خوبی دفاع کند.
  • وکیل پرونده باید بتواند تمامی امور مربوط به رسیدگی و پیگیری پرونده را بر عهده بگیرد.
  • گزارش روند مراحل مختلف پرونده یکی دیگر از وظایف وکیل است.
  • در طول دادگاه و روند پروژه وکیل شما باید رازدار باشد و تمامی اسرار موکل خود را حفظ کند.
  • او باید در دادگاه حضور پیدا کرده و از حقوق موکل خود دفاع کند.
  • تهیه لایحه‌ها، اسناد، مدارک، نامه‌های لازم و قراردادهای مورد نیاز از دیگر وظایف وکیل خانواده در قبال موکل است.
  • وکیل خانواده باید امور حقوقی و قضایی موکل خود را به انجام برساند.
  • جمع‌آوری مستندات و نگهداری گزارش، اسناد، مدارک و نامه‌های لازم برای دفاع از موکل و پیشبرد پرونده بر عهده وکیل است.۳
  • تلاش برای بقای کانون خانواده و حفظ صمیمیت آن یکی دیگر از وظایف انسانی وکیل است. وکیل باید تلاش کند تا در برخی از دعاوی خانوادگی نظیر طلاق صلح برقرار شود و زوجین به زندگی مشترک خود بازگردند. در صورت عدم امکان ادامه زندگی مشترک، او می‌تواند برای گرفتن طلاق به موکل خود کمک کند.
  • مهم‌ترین دعاوی خانوادگی کدامند؟

مهم‌ترین دعاوی بانکی عبارتند از طلاق، نفقه، تمکین، مهریه و حضانت فرزند

  • چرا باید وکیل خانواده داشته باشیم؟

وکیل در مورد دعاوی خانوادگی نظیر طلاق، مهریه، حضانت فرزند و .. آگاه است و می‌تواند شما را در مسیر رسیدن به حقوقتان همراهی کند.

  • مهم‌ترین ویژگی‌های وکیل خانواده کدامند؟

یک وکیل برای حل مسائل حقوقی باید استدلال کافی داشته باشد و در زمینه دعاوی خانوادگی خبره باشد. تجربه کافی، رعایت اصل امانت‌داری از ویژگی‌های یک وکیل حرفه‌ای هستند.

سخن آخر

همانطور که گفته شد، خانواده اولین نهاد اجتماعی است که شما وارد آن می‌شوید. گاهی اوقات مشکلاتی نظیر طلاق یا دریافت حضانت فرزند در خانواده پیش می‌آید. در چنین صورتی مشورت با یک وکیل متخصص در این حوزه و خبره می‌تواند شمارا آسوده‌تر کند. در این مطلب سعی کردیم شما را با وظایف و ویژگی‌های یک وکیل خانواده آشنا کنیم.

5/5 - (3 امتیاز)

مقالات مرتبط

سوالات و نظرات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان فراز